Sanat

Runoilija nameless

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun suuni on aivan kuin sinetöity kiinni,
en saa sanoja ulos,
vaikka näen sun lipuvan hetki hetkeltä kauemmas
mun luotani.

Joskus on niin paljon sanottavaa,
mut ei sanoja.
Joskus on sanoja,
mut ei mitään sanottavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot