Aika on aina hivenen edellä; juoksee nopeammin kuin minä ikinä.Varjonansa kauniit muistot, ja menetyksen tuska. Aika on valoa ja pimeyttä...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Aika on aina hivenen edellä; juoksee nopeammin kuin minä ikinä.Varjonansa kauniit muistot, ja menetyksen tuska. Aika on valoa ja pimeyttä...