Sadetta

Runoilija Varda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varjoista maan

::I am that veil::


Should I change?
 

Sateessa on hyvä itkeä,
sillä pisarat peittää kyyneleet.

Sateessa on hyvä itkeä,
silloin kukaan ei huomaakaan.

Sateessa on hyvä itkeä,
taivaan peittävät pilvet harmaat.

Sateessa on hyvä itkeä,
silloin kaikki on pimeää.

Sateessa on hyvä itkeä…
… silloin ei kukaan välitä.

Selite: 
Luo sade
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin eniten kahdesta ensimmäisestä rivistä. Enpäs ole koskaan ajatellut asiaa näin, mutta tämä tulee melko varmasti mieleen seuraavan kerran kun sataa.

 

Käyttäjän kaikki runot