Törmäys

Runoilija neitoperho

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Rakkaus on erehdys, johon on pakko palata.~
 

Sydän teki voltin takaperin,
kun sinuun taas sattumalta törmäsin.
Aikaa ei taaksepäin saa,
joudun siis vain tyytymään ystävyyteesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot