Olen kadottanut itseni,
antanut itseni niin ehdolle että
ehdit kaapata sisimpäni
ja sulkea sen seitsen puiseen arkkuun
Mutta kaipaanko sitä
kun tämä persoonattomuus
tuntuu niin pirun nautinnolliselta?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi