Ne sanat

Runoilija hooja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.1.2011
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1992

muutama hassu runonen. Kiitos arvosteluista :)
 

Sano ne sanat, jotka haluaisit sanoa
ne sanat, jotka tiedät minun haluavan kuulla

en minä ole kuin mitätön pilvi,
joka kylmän tuulen puhaltaessa hajoaisi

Sano ne sanat, jotka haluaisit lopultakin sanoa
minä kyllä kestäisin,
ei kylmä tuuli minua vahingoittaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä sitä aina toivoo tuota. Kolme sanaa voivat tarkoittaa vaikka mitä vaan aina sitä tahtonee toivoa ja odottaa. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot