INTERGALAKTINEN ZINE

Runoilija paula.a.m.puolakka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.5.2024
Viimeksi paikalla: 14.7.2024 15:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
INTERGALAKTINEN ZINE
Luotu: 10.6.2024. Paperisena lukijoille: 11.6.2024.
Paperiversio ei myyntiin tarkoitettu 100% kierrätysmateriaaleista luotu lukuelämys.

Tekstien oikeudet kuuluvat tekijöille.

Intergalaktinen planetaarinen parantava kommunikaattori Paula A.M. Puolakka

Elämä ei ole sitä, että taistelet järjestelmää A, B, C tai D vastaan. Elämä on sitä, että heität roskakoriin toimimattomat ja epäloogiset järjestelmät ja otat käyttöön täydellisesti toimivat järjestelmät, jotka ovat universaalien sektien luomia. Nämä sektit ovat niitä, joiden edustajat ovat eläneet maan päällä ja Kuussa kauan ennen "modernin tieteen tunnustamien" olioiden ilmaantumista.

Taivaalliset nugetit

Aikamatkailun toteutus
on paradoksi:
taivaalta alkaisi
kuitenkin sataa
kanankoipia,
kanansiipiä ja
nugetteja.

Pete Leonard & Frank Kanankoipi

Universaali rahtialus

Marsin kokoinen objekti törmäsi kiekonmuotoiseen esi-Maahan, jonka seurauksena syntyi Kuu, Maa alkoi muotoutua ja elämänmuotoja alkoi lopulta ilmestyä asuttamaan uutta maailmaa.

Tieteilijät ovat tuumineet että Marsin kokoinen objekti oli planeetta, mutta kyseessä oli universaali rahtialus. Törmäyksessä osa miehistöstä sekä rahdin sisältämistä näytteistä sekoittui esi-Maan energiamassoihin. Niiden energia on edelleen osa nykymaapallon elollisten energioita ja rakenteita. Sinäkään et ole "Homo sapiens klooni" vaan yksilöllisesti muotoutunut eläjä.

Kirjoittajat:

Paula A.M. Puolakka
* Intergalaktinen planetaarinen parantava kommunikaattori (JYU, Planetaarinen hyvinvointi) - Palvelumuotoilun ja asiakaspalvelun ekspertti (SYO) - Filosofian maisteri (OY)

Pete Leonard
* Bertan silta - kirjoituskilpailun voittaja, Turvallisuus on... -runokilpailun kunniapalkittu ja Norfolkin kirjaston luontovalokuvauskilpailun 3.

Frank Kanankoipi
* Koira filosofiksi

Rakkaalle herra Theodore John Kaczynskille!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia näkemyksiä, kuka voikaan tietää koko totuuden.
 

Käyttäjän kaikki runot