Nimetön

Runoilija satin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yritän.
 

minulla ei ole ketään
johon kylliksi kanavoida
kevättäni

tiedätkö jo, mitä radan toisella puolella on?
en etsi kunnes löydän
älä rakastu, älä rakastu, älä
pian vaadin jo enemmän

en voi kuunnella häntä enää
kuuntelimme häntä silloin
tarvitsen uuden musiikin

emmekä voi mennä sinne
olin siellä hänen kanssaan
niin, ei meille ole sijaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
satin Nimetön 20.2.2015 0 Runo
satin sydän reunalla 16.2.2015 1 Runo
satin Nimetön 15.2.2015 0 Runo
satin Nimetön 15.2.2015 0 Runo
satin Nimetön 15.2.2015 0 Runo
satin Nimetön 28.1.2015 0 Runo
satin Nimetön 24.1.2015 0 Runo
satin En ehkä osaa rakastaa 24.1.2015 0 Runo
satin Nimetön 24.1.2015 0 Runo
satin Nimetön 23.11.2014 0 Runo