Nimetön

Runoilija Mini

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna vain minulle
nuo kaikki rumatkin sanasi

Juokse vaan
olet jo paljastunut

Olen pelannut tätä peliä
mutta pitkästä aikaa

sen huuma
en melkein malta malttaa

näen sen silmistäsi
suustasi päästät sanoja

olet jo koukussa
olen jo koukussa

helvetinmoista petosta

vaara

anna kaikki kestää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mini Nimetön 11.3.2011 0 Runo
Mini Nimetön 7.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 1 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo