Vuodenaika

Runoilija Desibeliappelsiini

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.11.2023
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 8:44

Asuinpaikka: Tuusula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On aika taas sen kun vuodenaika vaihtuu ja edellinen pois tieltä haihtuu.

Vastahan se kesä oli, ainankin siltä tuntu, nyt jo maata peittää kevyt lumihuntu.

Hyppy kaamokseen tuntuu taas vaikealta, menneen kesän muistot liplattaa taakse, tuntuu haikealta.

Mutta en halua nähdä itseäni kauan surevan, näen jo valoa ja seuraavan kovaa vauhtia tulevan.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, ei kannata jäädä murehtimaan, ainakaan pitkäksi aikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot