Korjaa minut

Runoilija keseh

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.5.2010
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 19:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1984

 
Kerää käsiisi palaseni pienet, menneisyyden murskaamat.
Kärsivällisesti yhteen liitä jokainen murunen.
Suojaa luomuksesi edessä maailman myrskyn,
pidä turvassa voimalta pauhaavan puhurin,
ettei erkane toisistaan vaivalla kasatut sirpaleet.

Miksi vastasit kyllä, kun pyysin sinua korjaamaan?
Etkö ymmärtänyt silloin, minua tuuli kuljettaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
keseh Vauva 17.3.2017 2 Runo
keseh Poikani 10.11.2016 5 Runo
keseh Korjaa minut 20.4.2016 0 Runo
keseh Kummipoika 4.12.2013 0 Runo
keseh Rakas Ystäväni. 8.11.2011 0 Runo
keseh Illuusionni 25.2.2011 1 Runo