Palamaton pensas

Runoilija Riepurukka

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 30.10.2023
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Keula ei viillä aurinkoa halki vielä viiden aikaan.
Yksinäinen kohtusi ei meinaa tottua ajatukseen.
Menet koristelemaan 
varjonkaltaisia kangastuksia eteesi.

Tähtien sanat hidastelevat. Et näe lausetta loppuun.
Tästä eteenpäin on käyttäydyttävä kuin nomadi
ja sytytettävä hiiri
kun kissa sinussa odottaa hetkeään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista ja erilaista pohdintaa tämäkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot