Kädetön mies

Runoilija Powerman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On pariskunta tää ihmeellinen. Nainen akateeminen, mies työläinen. Nainen osaa, tietää, taitaa. Mies sohvalla löhöää, makaa. Pitkän päivän jälkeen nainen kotiin saapuu. Kysyy mieheltä oisko saunaa, lämpöö haluun. Mies vastaa saunan sytytin sinne kohta pääset, saunan lämpöön hämärään. Mutta sauna syttynyt ei märät puut lämmön vei. Kädetön mies osannut ei, sitäkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hivenen katkeruutta aistittavissa.

 

Käyttäjän kaikki runot