Sen kauneus

Runoilija lemmenkulkuri

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kaunis. Maailma myös. Kauneutta hiljaa katselen yös. Elämää pohdiskeleva matkamies.

 

On tunne.

Tunne se uskallusta vain,
ei muista oo tunteista tietoa lain.

Pimennossa, se ulospäin säihkyy.
Sisällä huokuu, huoli, näin se särkyy.

Tunne antaa, kantaa ja odottaa paljon.
Et yksin oo, sen varmistaa tahdon.

Sana kaunis suuri niin maailmassa,
tahdon, rakkautta aakkosissa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot