Jaksa vielä hetki.

Runoilija Roseblueskye

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2023
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 21:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.11.2004

19v nuori naisen alku, kirjoittelen tunteita ylös. 
 

Et halua tätä taistelua käydä läpi,
Se on ymmärrettävää. 

Mutta kun sut tällein nään,
se on niin sydäntä särkevää.

Anna mun auttaa sut pois
jonnekkin missä ei oo pimeää.

Me koko ajan edetään.

Jaksa vielä hetki, 
kohta pääset lepäämään. 

Selite: 
Kamppailua elämässä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on jaksamista, alusta loppuun.
 

Käyttäjän kaikki runot