Yöperhosia

Runoilija diade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.8.2015 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu antoi sinulle siivet
ja pimeys voimaa

Auringon raskas
kirkkaus
oli sietämätöntä

pakotti sinut
matelemaan
ja suutelemaan varpaitaan

Sinä murenit jokainen päivä
ja yhtenä kadotit kaiken

-kadotit yön

Et näe enää kuutamoita
tunne sinisiä ajatuksia
itke täysikuuta

Sinä annat auringon suudella olkapäitäsi
ja kantaa sinut iltaan

olet kuin kaikki muutkin

Yhtä tyhjä
Yhtä valoisa
Yhtä turta

Et ole enää ikinä kuin yö
et koskaan saavuta rauhaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
diade Tyhjä (k)olo? 5.12.2004 4 Runo
diade Syys 1.11.2004 2 Runo
diade Vainu 1.11.2004 1 Runo
diade Ei mikään enkeli 20.10.2004 1 Runo
diade Jos saisin kaiken mitä haluan 10.9.2004 1 Runo
diade Yöperhosia 13.8.2004 0 Runo
diade Aika kulta 8.8.2004 1 Runo
diade Nuori? 20.6.2004 1 Runo
diade Nimetön 10.6.2004 2 Runo
diade Nimetön 18.5.2004 2 Runo