Sabotage

Runoilija tanttu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.10.2013
Viimeksi paikalla: 26.3.2023 0:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Osa runoistani on minua, osa ei. 
 

Syvälle minuun juurtunut
tämä sabotage
pintansa pitää
vaikken niin haluaisi

vaikea selättää
niin automaattista se on
huomiotta päälleni hiipii
ja loskaa päälleni kaataa

koska tästä painajaisesta herään?

Selite: 
tämmönen tällä kertaa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot