itfäths alidh o buomo

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 
itfäths alidh o buomo.
sanoit mulle en ymmärtänyt.
Toistit sen ja sanoit,
olin 5 kun sitä hoin.
Se tarkoitti isän äiti on kuollut.

Aamulla tuskailin kirjoittamista
ja sanoihin takerruin.
Mietin ettenkö kehity laisinkaan,
mutta olen kehittynyt.
En edes tajunnut kuinka vaikeaa mua oli ymmrätää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot