Yksin

Runoilija jonza

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki ympärilläsi
Silti niin yksin
Yksin omassa maailmassa
Ei ketään sua auttamassa
Mieli pysähtyy ajatuksiin
Voinko ajan menneen saada takaisin
Onko se mitä halusin
Kaiken hyvän palauttaa
Edes hetkeksi

Kukaan ei ymmärrä
Et edes itse
Sydäntä raastaa
Kaipuu on kova
Eikä kukaan voi sua auttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot