Rakastan sinua

Runoilija kukkasisko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.3.2023
Viimeksi paikalla: 3.3.2024 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.11.1989

Ennen tunsitte minut täällä surukukkanen nimimerkillä. Nyt elämääni on tullut valo, joten tämä kukka kukoistaa. 💙 
 
Minä rakennan sinulle
unipesän lämpimän
Pois maailman pahuus
tulkoon unien syvyys
 
Kädet silmillä hyvä olla
näin me rakennamme 
Sinulle kodin, poikaseni
 
Minä rakastan sinua,
meitä, kokonaisuutta
Tulevia päiviä
sateisia öitä
Koko maailman kirjoa
Sinun ensikertaa nähdä
Selite: 
Sydänhän tässä sulaa, kun pieni ihminen alkaa oman seikkailunsa nimeltään Elämä. Minä niin rakastan meidän ihanaa suloista poikaa.15.3.2023 💙
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta tulvillaan, oikein paljon onnea teille.
Kiitos ❤️
Onnea pienestä, mutta niin suuren suuresta ilosta 💕 🥰 
Kiitos. Hän on pieni suuri onnen tuoja. 😊
Niin juuri ☺ 
 

Käyttäjän kaikki runot