Rakastan

Runoilija Pupuvain

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan, sain rakkautta, halusin ja rakastin lisää. Menetin, koska en arvostanut, ymmärsin jälkeen päin mitä tarvitsin ja se oli rakkaus
 

suutasi.....nenääsi.....kulmakarvojasi. Rakastan hiuksiasi.....tuoksuasi.....kosketustasi. Rakastan jokaista luomeasi....varpaitasi....poskiasi ja katsettasi. Rakastan kaikkea, sillä sinä kokonaan olet minulle rakkaus. Ei ketään muuta samanlaista löydy, mutta vaikka samankaltaisia löytyisikin, en niitä huomaisi. Haluan sinut, nyt ja aina. Muttet sinä halua enää minua. Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kysymys on todella monimuotoinen syy voi olla että toisen mielestä liian erilaiset luonteet tai muuten vain erilaiset tai tuo toinen haluaa ns ''paremman'' se vaihtelee ihmisten mukaan.
Ainakin tähän lopputulokseen olen itse tullut

Kauniisti rakkaudesta kertova runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot