Kohtaamisia

Runoilija r_o_k

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.3.2023
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En voi unohtaa
      sinua.
En pysty unohtaa
      sinua.

Kohta on kulunut
      vuosi,
   toinen
ja kolmaskin.
      Vuodenajat vaihtuvat,
         katseemme
      vaihtuvat,
                     hymymme
vaihtuvat, muuttuvat,
      menevät yhä
   syvemmälle,
katseet muuttuvat,
   ne muuttuvat
pidemmiksi eivätkä
      tahdo lopettaa
   katsomistaan.


Vanhetaanko me
      katseisiin.

Elääkö todellinen
   kauneus
vain keskeneräisyydessä
      elääkö se
vain katteluissa
         silmästä silmään.

Kuoleeko kauneus
      janoisiin huuliin
ja haparoiviin
         käsiin
      halauksen puristukseen
hengettömänä
                     lakoaa
kuin syksyn lehdet lumihiutaleiden tieltä.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota kerrontaa, syksy alkaa ottaa otettaan, nautitaan.
Syksy aivan varmasti saa tunteet pintaan.
 

Käyttäjän kaikki runot