Nimetön

Runoilija Jenni86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.3.2004
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1986

 

Aina joutuu pettymään,
pettyy niihin joiden luulet olevasi ystävä.

Lupaavat että lähdettäisiin johonkin yhdessä,
mutta sitten eivät tulekkaan.

Noh,
ei se mitään, olen tottunut siihen jo,
että ystävät lupaavat,
mutta sitten he eivät tulekkaan.

Inhottavaa sellainen,

mutta pakko sellaiseen on tottua..

Selite: 
Tälläistä tää elämä on. Huono "runo", mut saa kelvata
Kategoria: 
 

Kommentit

On ikävää, kun ystävät pettävät lupaavat tulevansa, mutta ei kuitenkaan pidetä lupauksesta kiinni.

 

Käyttäjän kaikki runot