Tietokoneella pääsee nettiin

Runoilija gosuttaja

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.2.2023
Viimeksi paikalla: 28.4.2023 21:21

Asuinpaikka: Gosu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun pääsee nettiin
voi runoja ruveta ettiin
ja kirjoittaa itse runoja
ja bongata esko valtaoja
ja uutisia toki löytyy myös
ja hyvällä tuurilla pojuyde
kaikki on hyvin kun netti toimii
se antaa uudenlaisia voimii
Selite: 
Kiitos runon nimestä tissipaidalle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio runo netistä. 
Thanks!
 

Käyttäjän kaikki runot