Tukahdutettu

Runoilija TiinaMilma

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.1.2023
Viimeksi paikalla: 28.1.2023 22:17

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1990

 
Pimeyden sylissä tietoisuus häviää 
Kun tukahdutetut tunteet syttyvät liekkeihin 
Ja todellisuus muuttaa muotoaan 
Sanat lahoavat suuhun
Kehot taipuvat kiihkoon 
Katseet syöpyvät sisimpään 
Lävistäen ihon sekä lihan, lävistäen sielut, polttaen läpi
Tajunnasta jää jäljelle vain tuhka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopulta kaikille käy niin, mutta sielu jää vaeltamaan.
 

Käyttäjän kaikki runot