Uninen mieleni

Runoilija Renn S

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.1.2023
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 14:40

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kasvosi tunkeutuvat uniini,

huulesi värikkäät mieleeni.

mutta nähdessäni sinut vain pakenen,

älä tahdo minua pyytelen.

vain unissani haluan sinua,

ja silmiäsi vihreää hohtavia.

tahdon sinut vain unissa,

niin kauniiksi pukeutuessa,

täyttyy sydämeni massa,

mutta vain unissa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, unissa tosiaankin kaikki on toisin.
Joskus parempi niin.. 
 

Käyttäjän kaikki runot