Siksi ihmettelen, miksi?

Runoilija aZZerI

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä onni on?, onko se nimi?
Mitä onni on?, onko se sana?

Minä kerron mitä se on.
Se on sitä, kun saan
Katsella kasvojasi.
koska,
Niistä huokuu onni
Niistä huokuu toivo
Niistä hehkuu rakkaus
koska,
Sinä olet onni
Sinä olet toivo
Sinä olet rakkaus

Onni on myös nimi
Onni on myös sana
siksi ihmettelen, miksi?
vanhenpasi eivät antaneet
sitä sanaa nimeksesi.
koska sinä olet se
niin onni, mutta
olet myös paljon muuta!

Olet myös toivo.
sekin on nimi.
siksi ihmettelen, miksi?
vanhenpasi eivät antaneet
sitä sanaa nimeksesi.
koska sinä olet se
niin toivo, mutta
olet myös paljon muuta!

Olet myös rakkaus,
mutta se ei ole nimi.
silti,
sekin olisi sointunut nimeksesi
siksi ihmettelen, miksi?
vanhenpasi eivät antaneet
sitä sanaa nimeksesi.
Koska sinä olet se
niin, rakkaus

Selite: 
Vanha on..=)
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikka rakenteessa on jonkinverran ongelmia, tämä toimii silti. varsin suloinen tuotos (: toisto toimii ja ajatus on hyvä pidän (:

hellyyttävä :))

 

Käyttäjän kaikki runot