Fool

Runoilija Varjosusi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.9.2022
Viimeksi paikalla: 13.9.2022 20:47

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1988

Runoni tai tekstin pätkäni jos niitä nyt edes runoiksi voi sanoa, saattavat antaa minusta hyvin masentuneen tai synkän kuvan, mutta se on vain pieni palanen minua.
Palasin kirjoittamaan koska minulle on usein sanottu että se saattaisi auttaa: Luoda kanavan jota kautta käsitellä ja purkaa tunteitani. Saada etäisyyttä.

Lupaan ja vannon että kirjoitan myös jotain kaunista jossain vaiheessa kun saan siihen inspiraation. Maailmani ei ole pelkkää synkkyyttä, sadetta ja loskaa.
Siihen kuuluu auringon pilkahdus sadepilvien lomitse, vesipisaroiden hiljainen tipahteleminen koivun lehdiltä ja märän metsän tuoksu pitkän kuivuuden jälkeen.
Kevään tuoksu mäntymetsässä pitkän talven jälkeen.
 
Kuin pölynhaituva kellun
tyhjyydessä jonka rakensin ympärilleni

Universumi sisälläni

Maailma muuttuu
Minä en.

Ylpeydessäni olen tyytyväinen
Ylpeyteni on väärä

Uskallan myöntää sen.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kun uskaltaa myöntää, silloin on helpompi olla.
höh
onko se väärä
ällös luulekaan

kovin tykkään runostasi
 

Käyttäjän kaikki runot