Runopiru

Runoilija Anton

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2022
Viimeksi paikalla: 29.9.2022 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on kiva harrastus
 
Runopiru kyntensä nyt muhun luulen iski
kyllä täällä myöskin haisee aika vahva viski
Piru pitä otteessaan eikä anna lopettaa
varmaan nämä runot sitten jotakuta opettaa

Kaikkee pahaa käskee työstää
hiilihangon vetää vyöstään
Nämä sanat ylös laitat
taikka hiilihankoani maistat

”Olen runopiru jostain tuolta helvetistä
seuraat mua sinne sitten ilman empimistä
Siellä saat sä kaikkee hyvää
mikään ei oo meillä pyhää”

”Julkaiset vaan kaikkee pahaa
niin ei runopiru palaa
Touhujasi seuraan salaa
pahuudelle anna alaa”

Kauhu täyttää mieleni
onneks pelaa kieleni
Jumalaa mä huudan apuun
silloin haihtuu piru savuun
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin tuttu tunne varmasti monelle runoilijalle, minulle ainakin.
mainio runo

paljon riimejä

osaat homman
 

Käyttäjän kaikki runot