Tähtisilmä

Runoilija kenneth l

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.12.2011
Viimeksi paikalla: 6.10.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Etsin läpi universumin
itseäni
Etsin kunnes löysin
itseni hänen silmistään
aaahh.. mitkä silmät
niin suuret ja kirkkaat

Sielunsa on kuin omani
sydän niin samanlainen
tiedä en miksi näin on
ja silmät ovat kuulemma
sielun peili siinä tapuksessa
sulla on todella kaunis sielu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot