Pelkään

Runoilija Naxutius

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2022
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 22:05

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 
Lavan reunalla
runossa liikaa tunnetta
sinä katsot 
ja pelkään, että putoan

Käsivarsi ja toinenkin
liian hiljaa sinua rakastin
sinä lähdet
ja pelkään, että katoan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, pieni pelko voi joskus kuulua asiaan.
 

Käyttäjän kaikki runot