Nunna

Runoilija Kullero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kolomekymppinen kotirouva ilimottauttuu. Mitäpäs tässä muuta ku että piätän oikeuteni muokata mitä runnoo ikinä haluanakii, ihan millo haluanakii ja miten haluanakii. Mää myös omistahan ne alutkin. Vaikka eihän tuo auta, mutta kun on pakko, onhan nää ny kamalinta mitä ikinä on lukenu. Muuten mää oon ollu pöytälaatiakossa kovin pitkän aikaa ja pirun tylsä tyyppi. Mitä hullummin sitä paremmin niinkös vaan ja tsuikkuluuruut kaikille <3 Tasa-arvoisen avioliittolain puolesta! Kaikkea muuta vastaan!
 

Pukeudun mustaan kaapuun
nukun isän ja pojan kanssa
henki käy ovesta
ilman suuntaa tai sokeaa kohtaa
yö on silmäsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot