Aika

Runoilija calledlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 12.6.2023 15:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko mies, jonka tekstejä maalaavat omalla sävyllään elämä, kuolema ja kaikki siltä väliltä.
 

Greenwichin viisarit aikaa vääntää
tunnit, minuutit, sekunnit kääntää

kuu ja aurinko kulkee radallaan
nousee, laskee, hiljaa ja ajallaan

kellon raksutus rikkoo ajan
kätkee unen ja valveen rajan

tyhjyyden kanssa mä untani valvon
päiväni seuraavan suuntani arvon

ei kukaan voi estää valvomasta
herään kun lakkaan nukkumasta

Selite: 
Lyhyt ajatelma ajasta, valveesta ja unesta. Aion tätä jatkaa joskus kun on sille parempi aika :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hauskaa hyvää kerrontaa!
 

Käyttäjän kaikki runot