Jokin on muuttunut

Runoilija Mimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Merkityksetön ihminen.
 

Välillemme muutti hiljaisuus,
ei enää toisilleen sanottavaa.
Kaikki kai hyvin on,
jokin sentään on muuttumaton?
Aina aamu nousee uudelleen,
pakolliset turhat sanat sanotaan,
omille teillemme kadotaan.
Ilta saapuu ja pois päivä hiipuu,
hiljaisina istutaan,
kai me edes tunnetaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee laulun sanoitus mieleen,sopisi hyvin säkeistöksi,osuvaa!!

Hienoa tulkintaa, upea teos :)

hieno, kertoo paljon omista tunteistani. kipeitä kysymyksiä

Kaunis kuvaus kahden ihmisen elämästä ja elämän kipeistä hetkistä .

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mimi Pahaa 10.10.2008 0 Runo
Mimi Ehkä 29.6.2008 0 Runo
Mimi Rinnallasi 28.6.2008 2 Runo
Mimi Sinä 29.2.2008 1 Runo
Mimi Ohi 11.1.2008 1 Runo
Mimi Helminauha 22.11.2007 0 Runo
Mimi Äidiksi 19.11.2007 1 Runo
Mimi Yhdessä kasvaen 6.11.2007 1 Runo
Mimi Jokin on muuttunut 2.11.2007 4 Runo
Mimi Kuilu 5.10.2007 1 Runo