Takokaa se minulle

Runoilija Belsissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itsestäni itseni käännän
koditon minä asuntoni ikiliikkuja
eristän kuolinkivuista
mitä mitä - varastettu uudelleensyntymä
itkee oven takana

varjohahmot alla sängyn
vaihtoivat lukot ovien
juhlivat nyt
päällä pöytien

KAIVA NE MINUSTA
VIE SILMISTÄNI
HAUTAA
TAIO SUUNI MYKÄKSI

Itkee, se lapsi huutaa
väärinymmärettynä meuhkaa
Onko raudasta taottua
joka poloista osaisi auttaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot