Puro

Runoilija Tumi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2022
Viimeksi paikalla: 2.6.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1999

 

Veden pisara taivaasta putosi
tippui nopeaan ja salamoilla uhosi
salamat metsän rauhan tuhosi
rauhottaa minua kertoa runoni
lopulta pysähtyi oma puroni
Selite: 
Moikka! Olen uusi runoilija ja halusin tuoda ensimmäisen runoni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos
kirjoittaminen rauhoittaa
 
Koskettavaa, kirjoitat upeasti, jatka samaan malliin.
Kiitos todella paljon! Jännitti aluksi kirjoittaa tänne. 
Niin ja tervetuloa runojen maailmaan :)
Kiitos! 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tumi Minä olin 28.4.2022 1 Runo
Tumi Norsu ja hiiri 19.3.2022 1 Runo
Tumi Olet sinä suuri 19.3.2022 2 Runo
Tumi Pieni kukka 17.3.2022 2 Runo
Tumi unelma 16.3.2022 1 Runo
Tumi Puro 16.3.2022 5 Runo