Amatsoni

Runoilija Siiselisopuli

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naiseni tekee musta
Hurskaan kusta

Ken kestää voi
Ei kai muu kuin koi

Jos joskus lähden
teen sen vuoksi iltatähden

Ja kun kuljen
Niin kai lehden suljen

Selite: 
Nopea impro.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot