Syleilyssä Sinun, Yön

Runoilija syntinen suu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1974

 

Kuunvalossa tunsin taas sen
jälkeen vuosien

Minuun koskit
parantaen, hyväksyen, rakastaen

Ja minä pieni kissa
kättäsi puskin
Korvaasi kuiskin sanoja
joita en uskonut enää lausuvani

Kosketuksesi voimasta eheytyen
minä uuteen aamuun nousin

suukottaen Sinuun kiitoksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis. Pidin tästä, sen tunnelmasta. Kauniitä kielikuvia.

Toivoa herättelevä herkkä runo, tunteikas...

Tämä on kaunis ja herkkä.... kun tietää miten pieni kissa puskee, tietää miten olet hänelle kehrännyt... Todella ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot