Nimetön

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Yksin täällä
yksin siellä
yksin tuolla
yksin tässä

Olen tottunut
mutta en haluaisi
auringon paiste loppunut
kukapa minua kaipaisi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot