Rakkaan ihastukseni muistolle <3

Runoilija Kataja88

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 5.7.2021
Viimeksi paikalla: 12.2.2022 20:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.6.1988

 
Sinä luokanvaloni ja sydämeni . Sinä lähdit taivaankotiin 20.7.2012. Ei korvani onneksi saavuttanut suruviittaani heti. Kun kuulin että olet siirtynyt sählyöpelaamaan taivaankodin joukkueeseen niin romahdus ja pimeys lankesi omalle elämän polulleni. Koulussa sinä kiusaajat karkoitti ja puolustus mua kohtaan oli voimakasta . Ja olimme erottamattomat sydänystävän. Sinä minut nostit bestikseni kuoleman jälkeen ja annoin voidaa jatkaa elämää . Sait minut rakastamaan sählyä uudestaan pelinä . Veit mua pitkin koulua sylissäsi tuolissa . Synttäreilläni opetit mulle taikaleimen teon . En joutunut surua yksin läpi käymään ja tuskan korpimaita kävelemään. Kun kuulin taivaankotiisi muutosta  olen kävellyt suruviitta ylänni ja meidän sielunsisaruutta ei voi edes erottaa vaikka jäin ilman veli kultaani tänne . Olet aina mulle se sielujenveli . Koulussa puolustimme toisiamme . Sun antama lempinimi mua elämässä kantaa kunnes taas kohtaamme ! En selviä koskaan ilman itkua synttäridtäsi ja taivaankotiin muuttopäivästäsi . En edes hautaisiisi kutsua saanut enkä edes tietoa heti muutostasi . Muistan kun puhuit mulle tulevasta muutostasi sanoit kauniisti : älä Kataja huoli mä menen sua edellä pitään huolta bestiksestäsi. Sieltä me sua yhdessä suojellaan kaikelta pahalta . 
Selite: 
Rakkaan luokkalaiseni ja sielunveljen muistolle . * 9.7 + 20.7 Kiitos kaikille joiden kanssa Tonia saan muistella .
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot