Kevät

Runoilija Neppari

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.5.2021
Viimeksi paikalla: 7.5.2022 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt irtoo hiki kevään
Solissa tummin uinuva kaste
Yöpuutarhan vapaus
Päällä kultarihma
Kanttarelli hyvin viisas
Niin laskeutuu loisto kultapää 
Kiljuva käki
Sinervä lehtivihreä
Maan manteli makea
Kaareva jousi kissankello
Tähtien kaunein malja
Mantereen läpi 
Tenhon Paula
Kujeillen huusi
Kato! Armas Kilpisjärvi
Jääsulan toivo laupeen 
Keveä kirkkaus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Keväällä on monet kasvot, joita monet meistä rakastavat <3 
kaunis kevättä huokuva runo, lappilaisen onnea kun jäät lähtee
 

Käyttäjän kaikki runot