Haaremini

Runoilija talvitalvikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2021
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 8:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani voi lukea omaa rauhaa kaipaavan introvertin, lapsena ohitetun ja ulkopuolisuutta kokevan, mutta toisaalta elämän pienistä iloista nauttivan ja toivon kipinän näkevän naisen näkökulmasta. Kiitos kommenteista!
Suosittelen:
 
Me olemme yhtä
niin kuin uusi ketsuppipurkki odottaa suojakalvon repäisijää
niin kuin mustikka ja vadelma, ja mansikkakin odottavat syöjäänsä
minä, sinä, sinä ja sinä
Niin kuin kosteat pisarat valuvat täyteläisinä saunan ovea
Kutsuen leikkiin
en hylkäisi teitä
Vaan pyytäisin lähemmäs
Vaikka raastatte minulta ajatuksenvoiman, järjenäänen ja ihmisyydenkin
sanon että tästä selvitään tai itketään ja selvitään
Kuin kohteensa löytänyt kärpänen 
vaihtaa paikkaa
härnäten uudestaan
tai pikku kakkosen nimipäiväonnittelut
aamukahdeksalta
Olette haaremini 
ja turvani
saatte minut ratsastamaan soturin lailla
en pelkäisi mitään, jos te olisitte
Kävisin taistoon
lohikäärmeitä
ja kiusaajia vastaan, pahimmat ovat oman pään sisällä
toisinaan haluaisin mennä yksin
jotta näen taas mahdollisuudet
näen teidät 
niin kuin sinä näet, ja sula(udu)n lapsekkaseen nauruun
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot