jäätihkua

Runoilija merenneito

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2021
Viimeksi paikalla: 13.6.2022 16:25

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

2.3.2021

Kadut tulvii aurinkoa 

valo sattuu 

kunpa en jaksaisi enää vatvoa 

 

Raajani tuntuvat raskailta auringossa 

kun pitäisi kai osata iloita 

 

Osasinko lähteä  

vielä hyvän sään aikana 

kun näin myrskyn horisontissa 

tiesin, mitä oli tuleva 

 

Vai olinko heikko 

kun väistin sadetta 

kun en kestänyt suoria sanoja 

kun ne tuntuikin jäätihkulta 

 

tunnen ne vieläkin ihossani 

eikä aurinkokaan niitä sulata 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut tykkäävät enemmän pimeästä, se on ymmärrettävää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot