valhe vai tyhmyys

Runoilija merenneito

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2021
Viimeksi paikalla: 13.6.2022 16:25

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kaikista pahin
On valheellinen turva
 
Älä sano olevasi turvallinen, 
jos et ota minua kokonaan
 
Jos et voi kohdata synkkyyksiä. 
Jos mielesi on vain ohut kalvo, jonka sisällä ei ole mitään.
 
Älä sano että ymmärrät, jos et edes halua miettiä. Älä sano kyseenalaistavasi asioita, jos otat yksinkertaistetun tiedon sellaisenaan vastaan. Jos et osaa vastata sitä haastaviin kysymyksiin. Älä esitä viisasta jos olet noin vitun tyhmä.
 
Älä sano olevasi hellä rakastaja, jos et edes katso minua silmiin. Älä sano haluavasi minun nauttivan, jos et oikeasti piittaa. 
 
Älä sano haluavasi aitoa ihmistä, jos itse et osaa olla. Et tiedä miten päin olisit itsesi, tai minun kanssani. Pakenet tyhmään politiikkaan, ulkomaille, dokumentteihin, Facebookin, mielen hälinään. 
 
Minulle on sama mitä olet. Mutta älä jauha paskaa. Pidä sanasi. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeisen rivin huomautus on paikallaan, jossakin määrin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot