Tajuttomuuden tajuaminen

Runoilija Kaikukoppa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2020
Viimeksi paikalla: 4.3.2024 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ehkä pitkä hiljaisuus, matka
silti pauhaava nyt ja aina
tämä tässä ikuisesti ei koskaan
on kuin ei olisikaan
olkoon niin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tajuaminen on ihanaa, mutta tajuttomuus vielä parempaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot