Et sinä vaan minä

Runoilija Slay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2004
Viimeksi paikalla: 21.5.2016 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipeetä- novellikokoelma kirjaa ostettavissa kotisivuilta!!
How can I live in a world where love can become death? AND I'm a romantic person!!? Life without love is a shadow of things that might be.
 

Ei rikki revi minua kukaan toinen,
vaan minä särjen oman sydämen
Ei kukaan muu saa minua murtumaan,
vaan itse viillän ranteet vuotamaan
Ei enkelit taluta minua taivaaseen,
vaan ihan itse sen teen.

Selite: 
Tuli vaan mieleen...
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on niin totta...

tämä on sitä todellisuutta mihin jokaisen täytyy joskus herätä :)

osu ja uppos

 

Käyttäjän kaikki runot