Myrkky

Runoilija Sea89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein tiedä, mitä itsestäni kertoisin, muuta kuin, että tykkään kirjoittaa runoja ja tarinoita.
 

Myrkytit mielemme sanoillasi, kaadoit suolaa haavoilleni ja juotit minulle myrkyllisiä valheita.
Enkä humaltunut myrkystäsi, vaikka se oli karvasta.
Kun irtaannuin sinusta, en tuntenut vieroitusoireita, vain hyvänolon tunteen ja huomasin kuinka myrkkysi lakkasi vaikuttamasta.

Olin vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot