Kirjoitan pois ikävän

Runoilija Tyttö tälläinen

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 3.5.2020
Viimeksi paikalla: 4.5.2020 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ajatukseni ovat olleet sinussa monta päivää. Yritän mennä eteenpäin, mutta kaikki muistot meistä yhdessä tuottaa liikaa ikävää. Kaipaan sun viereen, ikävöin niin että sattuu. En halua enää takertua kuitenkaan, enkä kertoa sulle enää tunteistani. On niin monesti petytty ja taas palattu toistemme syliin, että ehkä nyt on vaan tullut aika päästää irti. Kirjoitan pois tän ikävän, alan uudestaan elämään. Haluan olla se iloinen itseni ja tuoda iloa muillekkin, elämä on matka joka ottaa ja antaa. Lopulta se meidät johonkin hyvään kantaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä on hyvä kirjoittaa välillä pois, se voi helpottaa oikeastikin <3
 

Käyttäjän kaikki runot