Armo

Runoilija Karpalo


yks kaks
hulluutta myytiin markkinoilla

sinä et olisi 
       ostanut sitä vielä

mutta ei sitä kysytty

sait sen 
mitä muutkin
         et vain koskaan 

niellyt sitä

ja sinusta tuli

kapinan lapsi, varoittava esimerkki

mielensä menettäneille, 
kohtalon omille

eläville kuolleille.

Mene, sinä muistat sen vielä.
Armo kulkee siellä,
minkä jumalat ovat hylänneet.





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, elämä ei aina ole reilua, mutta koetetaan jaksaa ja jaksaa <3 
Tästä nousee ajatus, että yksilöllisyys on aina parempi vaihtoehto kuin se toinen. Vaikka omat vaikeutensa siinäkin. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut