Save Our Souls

Runoilija Karpalo


S.O.S   S.O.S

kuuleeko Taivas?

Tilanne täällä maanpäällä on
eskaloitunut todella pahaksi.
Pyydämme teitä harkitsemaan 
nopeaa evakuointia, 
tai vähintään
ensiapuyksikön taivaallista ilmestymistä
hätäviestin lähettäneen sielun
osoitteeseen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno taivaallinen tekstiviesti.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut